Med utsikt över kroppsfettlösliga vitaminer

0

En klinisk studie av den moderna kosten upptäckte att norrmän har femtio gånger så mycket D-vitamin som amerikanska amerikaner för att få friska.” Med utsikt över kroppsfettlösliga vitaminer i vår mat. Den västerländska dietregimen tenderar ofta att två behov att göra detta, att vara låga i fettlösliga vitaminer.

A-vitaminer som D och A i den typiska produktionsprocessen är faktiskt normalt skadade eller demonterade. Så till exempel WWW är bitande mjölk och grädde från attribut exceptionella leverantörer av såväl A- som D-vitamin.

Under hela pastöriseringsprocessen, genom vilken mejeriet värms upp starkt, tappas dock dessa näringsämnen. För att ersätta de tappade näringsämnena använder flera mjölkhanterande vegetationer av konstgjorda vitaminer till sina produkter.
Ändå bra dokumentation att dessa tillverkade ämnen lätt inte kan användas så effektivt av den fysiska kroppen som deras helt naturliga versioner.

Medveten extraktion från viktiga vitaminer

Med utsikt över kroppsfettlösliga vitaminer

Den andra orsaken till att vår mat är otillräcklig med fettlösliga vitaminer är att dessa avsiktligt tas ut tillsammans med överflödigt fett. Hälsoföretag, med American Center Organization, som har amerikansk diettillhörighet och många hälsovårdsläkare, och även media vässade vårt team, att varelsens kroppsfetter är dåliga för oss samt en av de viktigaste roten orsak till allvarliga degenerativa besvär är faktiskt.

De fick oss att misslyckas med att komma ihåg att de fettlösliga vitaminerna, som beror på vår hälsa och välbefinnande, bara finns i de feta delarna från husdjursartiklar.

Minska kroppsfetthalten skada hälsa och välbefinnande. Är faktiskt skummjölk för skummjölk, blev sedan av med alla fettlösliga vitaminer med grädden. Du skär fettet som kommer från en stek eller till och med en köttkyckling, hudskiktet togs ut som går till utgifterna från fettvävnadslösliga vitaminer. Snyggt beteende, för att sänka fetthalten från maten, tillsammans med en minimerad absorption av fettlösliga vitaminer. Denna strategi är farlig för vårt företag.

Mineraler. Mineralmaterialet är faktiskt ett annat, om än associerat ämne.

Våra moderna dietplaner inkluderar helt enkelt en bråkdel av realtiden, som presenterade våra förfäders matvaror. Kosten från aboriginska folk har varit vad mineral faktiskt – som dagens 10 fünfun-dzwanzigmal rikare på mineraler – är beroende av. Moderna hanteringsmetoder hålla sig borta från matvarornas mineraler och även laka dem alla.

En störd matsmältning försämrar intaget av mineraler.

En störd matsmältning eller näringsintag resulterar i oro, på grund av att det är kroppen då så svårare att suga upp de få kvarvarande mineralerna. Mineraler konsumeras omedelbart som en del av ämnesomsättningshastigheten från kroppssystemet och ökar också efterfrågan på mineraler så småningom från stress och ångest.

Flera andra variabler som ökar efterfrågan på mineraler är konsumtionen av kaffe och även diverse andra koffeinhaltiga cocktails, exponering för ekologiskt giftiga ämnen samt läkemedel. Följaktligen är utan många individer från en eller till och med många viktiga mineraler.

Kalcium, co och även magnesiummineral.

Ben och tänder är faktiskt till olika enheter, av alla Minerstoffen, verkligen inte bara från fluor. Även om fluor i samband med förebyggande av hålrum anses vara viktigare än alla andra mineraler, kräver friska och balanserade pärlvita naturligtvis mer av ett läkemedel. Också en viss grad av Sango-kalcium, magnesium och spårämnen som vanadin, zink samt bor är mycket viktiga för bildningen från tänderna. På grund av vår uttömda mark är dessa element i våra moderna måltider utmanande att lokalisera.

Varför mineraler faktiskt hoppar över människor.

Mineraler uppstår från planeten – de dyker upp av marken såväl som stenar som eroderats med de tusen åren. I huvudsak tar växter upp mineralerna och gör dem lättillgängliga och därför mindre komplicerade för matsmältningsanordningar hos djur. Både varelser och även vegetationer är en del av födocykeln och därmed också en del av människans kost.
De extra mineralerna i marken är med, desto större omfattning i måltiderna som våra experter äter. Är golvet ännu slitet av såväl överanvändning som missbruk, ta emot mineralerna i tillräckliga volymer i växterna.

Och även som om det faktiskt var acceptabelt tillräckligt, är mineralwebben innehållet i måltider faktiskt minskat igen via kommersiell bearbetning och även raffinering. Soppor innehöll knappast mineraler.

Vilken typ av måltider vi äter, detta tar reda på antalet mineraler som vårt företag dokumenterar. Således hade många forntida livsstilar över hela planeten benvävnadsbuljong på dietregimen, som är rik på mineraler. Sådana näringstäta livsmedel har ändå ersatts i dagens kultur genom att kunna eller till och med snabbsoppor från tillverkningsanläggning, som inte innehåller några mineraler. En billig tjänst för att förbättra mineralnäringsbudgeten, vilket är att enkelt skapa ditt eget jag, är att ha „Bone brew” i den dagliga kostregimen. En enkel resurs från mineraler för icke-vegetarianer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här