För det första hjälper enzymer matsmältningen

0

Denna mineralrika mat är faktiskt beredd (rå eller till och med beredd) ben i vatten, som faktiskt kombineras med lite vinäger, sjuda i 24 till 2 dagar, samt pumpas av då och då. Buljongen behöver vara berusad spridas i procent över dagen.

Det som blir kvar kan frysas set samt tinas efter behov. Ett ton av en eller två muggar per gång måste räcka för att ha en positiv inverkan på hälsan. Olika andra stora resurser av mineraler finns faktiskt bland blåalger- suicidprev, rå havssalt, ekologiskt eller biodynamiskt odlade grönsaker och frukt samt komjölk.

Kemiska agitatorer av metabolism

Enzymer är den tredje organiska huvudkomponenten, som faktiskt är internationellt rik på urbefolkningens kostplan, men absolut inte i dietregimen. Kemikalier är faktiskt droger som militariserar avsevärt miljarder kedjereaktioner som äger rum dagligen i kroppens system.
Dessa makromolekyler är distinkta proteiner, som var och en har en struktur och funktionalitet. Så enzymet amylas fungerar inte som ett exempel, kolhydrater direkt in i glukosmolekyler, proteaset klyver protein till aminosyror i mag-tarmsystemet, och lipaset klyver kroppsfetter i Glyzeride på.

Enzymer förstörs faktiskt genom varma

I princip alla kemikalier har en svaghet: varm. De förstörs under tillagningen av mat såväl som vid de temperaturer som faktiskt används vid industriell bearbetning. Värmedenaturerade ett enzym genom att förbättra dess design. Enzymet är följaktligen inte längre kapabelt att uppfylla sin egenskap.

För det första hjälper enzymer matsmältningen

De absolut flesta enzymerna i industriellt raffinerad mat och även tillagade rätter är helt förstörda, och följaktligen består den vanliga västerländska sidomaten inte ännu mer av dessa väsentliga material. Det fyller i hård kontrast till kosten från aboriginska folk som konsumerar fermenterade såväl som avsiktligt råa livsmedel, för att säkerställa deras källa tillsammans med levande kemikalier.

Enzymer är viktiga för matsmältningssystemet.

Levande kemikalier har flera viktiga funktioner. För det första hjälper enzymerna matsmältningen, när de frisätts i magen och även slås på. Detta hjälper till att bearbeta såväl som omfattande matintag i kroppen. För det andra hjälper kemikalierna i mat kroppssystemet att bevara sina personliga viktiga enzymböcker.
LÄKARE Edward Howell såväl som LÄKARE Francis Pottenger, 2 kostexperter med kunskaper i denna specifika region, har upptäckt betydelsen av måltidsenzymer

Begränsad källa till enzymer.

LÄKARE Howells tes att varje människa har en ganska begränsad källa från enzymer från matsmältningssystemet kommer definitivt att genereras och lagras i bukspottkörteln. Döden var snart om denna sälja var trött.

Obearbetade måltider bär sina personliga enzymer, liksom kroppens system svarar genom att det tar i mycket mindre av hans personliga pankreasenzymer för att smälta måltiderna. Alla råvaror är bra leverantörer av kemikalier. En utmärkt resurs från enzymet – i jämförelse med allt som erbjuds i stormarknaderna till praktiskt taget gratis „slängd salladsdressing” på flaska är alltså till exempel rå- och råoljor.

Försummad kastad sallad, färska ägg, färska mejeriprodukter och även papaya och ananas är också rika på kemikalier. Och fermenterade måltider som yoghurt, dessa inkluderar hemlagad surkål i högre koncentrationer.

Tillagat kött orsakade épée uppdraget genomfört ett experiment med kattdjur har blivit känd, där han visade på två lag av husdjur katter råa livsmedel för däggdjur är lika viktiga. Båda teamen skaffade en viktig dietplan från okokt mejeri samt torskleverolja. Den första gruppen fick extra rått kött, medan den andra gruppen tillsammans med beredd kyckling faktiskt fick näring. Effekten från dessa par olika dieter visades i avkommorna till de två lagen av försöksdjur.

Kattungarna som gjorde ont i gruppen tillsammans med den kokta kycklingen. Under dessa kittycats fanns faktiskt en hel del missbildningar från tänder och mandibel; kattungarna i denna avel var faktiskt mindre i genomsnitt, och en handfull utstod också förlossningen. Dr. Pottenger fortsatte sin praktik och lät reproducera den andra generationen.

Den helt nya kattunge i gruppen, som faktiskt har matats med rått kött, var också rå kyckling, och även kattungarna från gruppen, som faktiskt matades tillsammans med färdiglagat kött, var också tillagade köttprodukter.

Den tredje generationen från råa kattdjur var faktiskt ständigt välbalanserad såväl som ordentligt. Den tredje åldern från de olika andra grupperna var dock faktiskt mer och mer ganska sjuka, tills husdjuren faktiskt inte var kapabla att återskapa. Den ångade fläskgruppen försvann, medan den råa köttgruppen blomstrade.

Hur får jag mina tänder friska och balanserade

Det är faktiskt dags att återhämta vår hälsa och välbefinnande och vår diätisches kultur. Om vårt team avser att ha friska och balanserade pärlvita i tjänsteåren, eftersom våra förfäder hade dem alla, så vårt företag borde ge oss näring, precis hur de utförde det. Det enda alternativet till besväret med tandhålan är faktiskt att gå tillbaka till det ursprungliga jordbruket.

När tandhålan bara kan stoppas genom en mycket bättre kostregim, baserad på högkvalitativa måltider: genom okokta mjölkprodukter, fläsk från ängsodling, ekologiska ägg samt färska, ekologiska/ekologiska odlade frukter och grönsaker. Kosttillskott som premiumoljor, vitamintillskott, organiska mineraler samt mikronäringsämnen kommer att sköta resten för att säkerställa tillgången på näringsämnen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här