Kontakt

Suicidprevention i Väst

Mellangatan 1

413 01 Göteborg

Tel: 0705-140092

info@suicidprev.com

Vi arbetar kontorstid 8-17.

Else-Marie Törnberg - Verksamhetschef

Else-Marie Törnberg är verksamhetschef på Suicidprevention i Väst och har tidigare varit verksam både som mellanstadielärare och som pedagog inom Skolkyrkan, Svenska Kyrkan i Göteborg. Else-Marie är diplomerad instruktör i bland annat Första hjälpen till psykisk hälsa (MHFA) och Youth Aware of Mental health (YAM). Hon är också Hjärnkollsambassadör och har i 12 år föreläst och utbildat både allmänhet och vårdpersonal i Psykisk livräddning.

Kontakt: elsemarie.tornberg@suicidprev.com

Tel:  0737-75 75 61

Felicia Fässberg - Verksamhetsutvecklare

Felicia är folkhälsovetare och instruktör i Första hjälpen för psykisk hälsa (MHFA). Hon arbetar främst med Psykisk livräddning (PLR) inriktad mot allmänheten och ungdomar men koordinerar också projektet Samtal för Livskämpar och SPIVs övriga utvecklingsprojekt.

Kontakt: felicia.fassberg@suicidprev.com

 

Martin Letell - Utbildningsansvarig

Martin har under 15 år varit anställd vid Göteborgs universitet, senast som universitetslektor på Sociologiska institutionen. Hans forskningsintresse kretsade under dessa år runt frågan om hur samhället producerar kunskap om och organiserar sig kring olika risker (risksociologi). Han har också organiserat kurser och undervisat inom ramen för sociologiämnet. Martin är utbildningsansvarig på SPIV och arbetar främst med Psykisk livräddning (PLR) profession.

Kontakt: martin.letell@suicidprev.com

 

Annica Rolfsman - Utbildare/utvecklare

Annica är instruktör i Första hjälpen till psykisk hälsa (MHFA) och har jobbat som sjuksköterska i 15 år och har erfarenhet av en mängd olika områden, bland annat beroendevård/psykiatri, (både vuxna och barn), skolhälsovård, SOS Alarm, vård i livets slutskede, arbete på vårdcentral och Stadsmissionen/Nordhemskliniken.  Hon har stor erfarenhet av att arbeta med och möta människor som befinner sig i utsatta situationer. Annica arbetar främst med SPIVs professionskurser för vård och omsorgspersonal.

Kontakt: annica.rolfsman@suicidprev.com