Barken och även löven

0

För närvarande dök därför en liten mängd som 1/32 så mycket som en fjärdedel av en tesked borax i en liter vatten (cirkuleras i små sektioner under hela dagen) upp i tester både användbara och säkra. Dosen är en åttondel tsk med lite havsnatrium – startsidan (regelbundet på en liter vatten) för att vara särskilt framgångsrik. Men övervaka gärna detta riktlinjeblad.

  • Professionella tester visade att jod kunde öka avlägsnandet av fluorider med hjälp av kiss. Ibland är dieten otillfredsställande i jod, särskilt om någon inte äter fisk och är uppmärksam, helst med onaturligt jodiserat salt för att inte konsumera några produkter.
  • Inom detta scenario kan havsgrönsaker som Hijiki -, Dulse – eller Arame-tång öka källan till jod på en helt naturlig metod och samtidigt stödja fluor från pipeline.
  • Ändå gör fluoravgiftningen med hjälp av jod inbrott i kroppen från viktigt kalcium.

Därför bör en högkvalitativ källa från kalciummineralmagnesium inkluderas i denna speciella situation (som ett exempel Sango Marine-Corall). Dessutom rekommenderar våra experter starkt att ta på sig fluorextraktionen tillsammans med jod från lecitin.
Den tamarind trädet är faktiskt utanför Afrika, är faktiskt just nu dessutom i Indien, Sydostasien och även södra USA växte. I sin schotenförmigen frukt är sötsur fruktkött som har en ganska fördelaktig inverkan på matsmältningen.

  • Barken och även löven från tamarindväxten måste vara praktiska för att minska fluorider, med det sagt. Te, essenser och tinkturer kan framställas av det.
  • Du kan få tamarindblad i asiatisk mataffär eller till en specialist på ayurvedisk medicin. Om en viss dos faktiskt påpekas i resurserna tyvärr.

Barken och även löven

Även när det sista beviset fortfarande hänger, använder vissa Naturheilkundige i USA melatonin för att eliminera fluor som kommer från den fysiska kroppen. Melatonin är ett kroppsligt hormon som går till kvällen i en ärtstor del av mellanhjärnan – i tallkottkörteln (epifysen) – skapas från serotonin och kommandon som består av kroppens dag-natt-rytm.
I tallkottkörteln byggs kalkstensföreningar upp med åldern, alltså även kalciummineralfluorid. Tillsammans minskar skapandet av melatonin när vi blir äldre.

Är melatonin som ett kosttillskott faktiskt. tas in, bör detta leda till en avkalkning av tallkottkörteln och utvinning från bosatt fluor. Melatonin går igenom läkemedelslagstiftningen i Tyskland och erbjuds faktiskt inte som ett näringstillskott, men bara på recept. I USA är melatonintillskott dock lättillgängliga och individer ägnar faktiskt mycket mer åt melatonin som för aspirin.

Under tiden känns det som att melatonin – skulle kunna skydda mot Alzheimers med tanke på att detta fungerar neuroprotektivt och även går fritt från kostnadsradikaler. Melatonin bör faktiskt bara tas på natten, eftersom detta är trött och kan vanligtvis förvärra rytmen från kontinuerligt.

Vid sidan av intaget av melatonin i form av kosttillskott, bör du utföra en hel del sportaktiviteter, äta en hälsosam kost (återvända otillräcklig jämfört med för mycket måltider) samt konsekvent träna meditation eller utföra fritidspass.

Antioxidanter som tar bort fluorrelaterade fall

Många av ovanstående strategier hjälper inte bara fluorid från rörledningen, utan hjälper också den fysiska kroppen att studsa tillbaka snabbare från den fluorinducerade skadan.
1:a undersökningen förstår du att både högkvalitativa antioxidanter lätt kan fixa skador på välkända kanaler – rutin såväl som EGCG – som uppstår efter en fluorförgiftning.
Rutin är faktiskt en flavonoid (andra växtläkemedlet), som förekommer i många vegetationer, men speciellt i penséblommor, i bovete-cannabis i persiljan och mycket mer.

  • En indisk forskningsstudie från år 2015 avslöjade att natriumfluorid ledde till en skada på marknadsvärdena från själen, en ökning av oxidativ spänning, en ökning av LDL-kolesterolnivåerna och även HDL-kolesterolminskning.
  • Men Rutin – som faktiskt är lättillgängligt i piller som ett näringstillskott – kan hjälpa till med en avsevärd ombyggnad av alla dessa värden.

Likaså EGCG (Epigallocatechin gallate), ett ämne som faktiskt består av i riktigt höga mängder i grönt örtte och som faktiskt är känt för sina egna kärlskyddande och cancerfientliga resultat syntes i en annan studie (2016).

Nedan listas extremt, fluorid hade faktiskt lett till en snabb degeneration av många blodflödesvärden, medan administrering av EGCG alla dessa marknadsvärden dock mycket bättre, att de efter det faktiskt var inom den vanliga arrayen. EGCG kan vara hade mycket möjligt om Matcha örtte eller grönt örtte bort i piller form.

Guidning av lösningar till fluoridavvisaren

Till följd av dessa metoder för detoxing kan observationsstegen för att bli avvisad från fluorider (eller andra farliga material) vara oerhört värdefulla: En organisk såväl som bas-sischenüberschüssige näring säkerställer en hälsosam och balanserad bas såväl som suf. -ficienta avgörande och mineraliska material, som mikroorganismen i andra reningsprocedurer kan komma tillbaka tacksamt och som kan hjälpa honom, hans prestation även i komplicerade tillfällen att upprätthålla.

Drick så mycket som möjligt – uppenbarligen bara vatten med låg fluorhalt eller fluoridfritt vatten eller grundläggande örtteer.

Bentonit (störst tillsammans med psylliumtäckande pulver) levererar såväl som binder farliga ämnen för deras snabba utsöndring genom tarmarna. Om du däremot gör en omfattande leverrening, hörde du också en tarmmakeover, som inkluderar behandling av bentonit och även psylliumskalpulver.

Cayennepeppar är faktiskt inte en exklusiv sorts peppar, utan ett annat namn för mald chilipeppar. Cayenne jämförs faktiskt med typiska blodrengöringsprodukter i länderna från sitt eget ursprung. Det kraftiga pulvret är faktiskt också användbart för högt blodtryck, diabetes, cirkulationssjukdomar samt artrit. Det upprätthåller njurfunktionerna och ökar avlägsnandet från slagg från mag-tarmkroppen. Cayenne eller chili partikel är faktiskt på samtal i kapslar och kan vara lätt så. För ömtåliga magar bör vara kompatibel faktiskt testas men tillsammans med reducerade doser.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här